Від Ахметова вимагають прийняти закон про захист Києва

12 квітня 2012, 05:33
Власник сторінки
громадянин
0
1270

Це буде більш доречно, ніж запізнілі вибачення та пустопорожні обіцянки

Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до народного депутата Ахметова з вимогою негайного ініціювання ним прийняття коаліційною більшістю Закону України "Про захист історичного центру міста Києва", який розроблено захисниками Андріївського узвозу.

Ця вимога була передана мною вчора під час пікетування офісу компанії СКМ.

Такий закон, в якому будуть чітко визначені межі історичного центру Києва та правила його забудови, є єдиним засобом протидії варварському нищенню історико-архітектурної спадщини.

Практика встановлення обмежень забудови історичних ареалів є характерною для більшості європейських міст. Якщо пан Ахметов дійсно хоче виправити помилку, яку, за його словами, він здійснив, зруйнувавши частину Андріївського узвозу, нехай примусить своїх колег по парламентській більшості обмежити на майбутнє хвору фантазію забудовників Києва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.