"Вишки для Бойка" - такого прощати не можна! Як і Межигір'я!

24 квітня 2012, 08:37
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1129

Вкрадені під патронатом міністра Бойка два з половиною мільярди гривень - це злочин. В особливо крупних розмірах, тобто за верхньою планкою відповідальності.


Вкрадені ці мільярди нахабно, через підставні фірми-прокладки, нібито іноземні, з липовими web-сайтами, створеними... в Україні, буквально напередодні "тендерів", на сайтах вказано лише... мобільні телефони, на стаціонарні поскупилися, фотографії сингапурських бурових установок підписані... російською мовою, люди, яким перераховано сотні мільйонів за "вишки", на камеру свідчать, що про це не знають - усе це підтверджує, що злочин вчинено свідомо, в складі організованої злочинної групи, а це обтяжливі обставини в суді.

Прокуратура і СБУ не мають доказів? Це вже зроблено замість них: "Дзеркало тижня. Україна", канал ТВі, "Українська правда", "Наші гроші", Business New Europe - журналісти цих ЗМІ провели власні розслідування, задокументували склад злочину в деталях і прізвищах. 

Генеральний прокурор, голова СБУ, прем'єр-міністр, керівник Головноі фінансової інспекції при Кабміні - цих посадовців про злочин поінформував я особисто, своіми депутатськими зверненнями і запитами. 

Їхні пусті відписки насправді далеко не "пусті": вони є речовими доказами службовоі бездіяльності, підтвердженням того, що вказані високі посадовці відтепер - співучасники злочину, теж в особливо крупних розмірах. 

"Вишки для Бойка" - це злочинна афера, яку не можна замовчати. І не можна простити. За своім масштабом і мірою нахабства ця афера співставна хіба що з Межигір'ям. 

Учасникам злочину і іхнім покровителям, рано чи пізно, доведеться дати покази слідчим і вислухати вирок суду - щоб більше такого влада не витворяла!

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.