Результат дії тупих предметів, або дипломатичні синці

27 квітня 2012, 15:49
Власник сторінки
Політик
0
2349

В експертному висновку, зробленому після ознайомлення з фотографіями ушкоджень, що виявлені на тілі Юлії Тимошенко, вказано, що це "результат дії твердих предметів".

В експертному висновку, зробленому після ознайомлення з фотографіями ушкоджень, що виявлені на тілі Юлії Тимошенко, вказано, що це "результат дії твердих предметів". Це професійна оцінка медичних експертів. Однак вона цілком прийнятна для оцінювання і політичних крововиливів, які залишає по собі команда Януковича. За одним невеликим уточненням, ці «предмети», які так захоплено добивають залишки українського зовнішньополітичного авторитету, не лише тверді в своєму прагненні знищити опонента, але й тупі, через неможливiсть збагнути усю глибину руйнівних наслідків для країни, яких завдає їхня параноя та мстивість.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,опозиція,влада,репресії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.