Попов ганебно втік від активістів та ЗМІ

27 травня 2012, 13:34
Власник сторінки
громадянин
0
1538

На жаль, не в Комсомольськ.

Фарс триває.
Близько 14.00 активісти "Спільної Справи" почали збиратись під будівлею "Музею історії Києва", яку мав о 15.00 урочисто відкрити Попов, з метою в очі сказати цьому, як він себе сам називає, граданачальніку, що ми думаємо про його "опіку" історією міста. Нагадати про Андріївський узвіз та інші місця його ретельного піклування.
Проте з'ясувалось, що відкриття вже відбулось о 13.00, а Попов поїхав. Особливо були незадоволенні депутати Київради від опозиції та представники ЗМІ, яких ніхто про зміну часу не попереджував. 
Попов, як останній боягуз, панічно втік від спілкування, не дбаючи навіть про збереження залишків своєї репутації. В нього це вже стає звичкою. Аналогічно він повів себе на Пейзажці.
Про відкриття музею саме о 15.00 було повідомлено ЗМІ та письмово запрошено депутатів Київради. Олександр Бригинець, який з'явився біля музею о 15.00, продемонстрував своє письмове запрошення та запевнив нас, що жодних змін в графіку проведення заходу не було.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.