Провокатор №1 - Янукович?!

29 травня 2012, 13:59
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
5510

Звернули увагу? Янукович щодо мови-языка мовчить. Уже шостий день поспіль.

Звернули увагу? Янукович щодо мови-языка мовчить. Уже шостий день поспіль. Рада заблокована, в ній протистояння і бійки. В ефірах скандали і сутички, ведучі talk-show від них у захваті. В Інтернеті емоції зашкалюють, мова-язык на форумах забивають усі інші теми. Люди чубляться у маршрутках, лаються в офісах і на кухнях...

Вже заявили свої позиції парламентські фракції, партії, політики, депутати. Висловили застереження і занепокоєння громадські організації, експерти, науковці, лідери Церков, в т.ч. Володимир, голова УПЦ-МП...

Лише Янукович мовчить. Спокійний, як удав. Тримає паузу. Неприпустиму для глави держави на фоні такого протистояння у суспільстві.

Мовчить почесний голова Партії Регіонів, яка власне й внесла цей провокаційний законопроект і збурила ним суспільство.

Мовчить Президент, який мав би задіяти всі важелі, аби локалізувати протистояння і подбати про єдність країни.

Мовчання красномовне. Як на мене, воно свідчить про одне: за мовно-языковою провокацією стоїть сам Янукович.

Мобілізація русскоязычного електорату, який почав відвертатися від Януковича, з його межигір'ями і сухолуччями, напередодні виборів для нього важливіша, ніж єдність країни і спокій 46 мільйонів людей?

Тоді висновок очевидний: провокатор №1 - сам Янукович, а колєсніченки з ківаловими - то лише підтанцьовка їхнього Лідера.

Чи зрозуміють це мільйони людей на Донбасі, в Криму, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську, настроями яких так безвідповідально і небезпечно Янукович спекулює перед виборами, до того ж не вперше?!

Більше інформації на http://grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.