Янукович & Со таки нанесли удар по бюджету і оборонним підприємствам

06 липня 2012, 22:35
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
2525

Янукович & Со таки нанесли удар по бюджету і оборонним підприємствам - "УменеєМрія" теж віддала свій голос "за".

Ще вчора цей злочинний, корупційний проект за номером 10034 - був провалений, Рада відправила його на доопрацювання. Як голова профільного Комітету я скріпив своїм підписом це рішення ВР і направив пакет документів Литвину.

Якби в країні діяв Закон, то вчора цю мільярдну аферу, пов'язану із прямою втратою для бюджету 830 мільйонів і загрозою безконтрольного розпродажу оборонних підприємств - після гучних публічних скандалів і навіть мого суду з Литвином - врешті-решт вдалося зупинити.

Але в останній день сесії банда знову пішла на штурм. Для них Закон не писаний. Тупо проголосували - і роз'їхалися. Добре, що не прийняли закон в цілому, а лише в першому читанні...

Що буде далі?

Як людина, яка шанує Закон, я відмовився візувати рішення Ради, прийняте з грубим порушенням вимог Закону. Тож візи голови профільного Комітету під цією фількиною грамотою - не буде.

Литвина повідомив про це офіційно, письмово. І йому порадив вчинити так само.

Як діятиме Литвин? Не знаю. Разом з Вами побачимо...

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.