УДАР задобрює виборців безкоштовним квасом(+фото)

09 липня 2012, 11:36
Власник сторінки
громадянин
0
1570

Люди Кличка на Тернопільщині організували масовий підкуп виборців.

Активістами Тернопільського осередку громадянського руху "Спільна Справа" виявлено факти непрямого підкупу виборців, які здійснювались політичною партією  Віталія Кличка"УДАР" на Тернопільщині.

Так у місті Гусятині Тернопільської області представниками партії "УДАР"(Український Демократичний Альянс за Реформи) здійснювалась безкоштовна роздача квасу всім бажаючим на святкуванні Дня міста. Намети, з яких здійснювався розлив, та одяг осіб, які в них знаходились, містили символіку партії Віталія Кличка. Близько трьох тисяч мешканців Гусятина отримали безкоштовний напій. Організатором підкупу виступив Микола Люшняк, який планує балотуватись від "УДАР"-у до Верховної Ради по виборчому округу №165, до якого окрім Гусятинського також входять Теребовлянський, Бучацький та Монастириський райони.

Як повідомлялось раніше, від партії "УДАР" в Тернопільській області також балотуватиметься генерал міліції Віталій Максимов, який з 1998 року тричі очолював Тернопільське обласне управління МВС.

На фото: Непрямий підкуп виборців у Гусятині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.