Сестра Льовочкіна почала роздавати на окрузі велосипеди(+фото)

11 липня 2012, 14:45
Власник сторінки
громадянин
0
2197

Розпочато освоєння коштів, направлених на округ регіоналки.

Активістами Кримського осередку громадянського руху "Спільна Справа" виявлено факти непрямого підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Криму.
Так на виборчому окрузі №6, до якого входять місто Феодосія, Кіровський та частина Ленінського району АР Крим, від імені народного депутата Юлії Льовочкіної(Партія регіонів) відбувається роздача безкоштовних велосипедів місцевим поштарям. Кожен з велосипедів обладнаний табличкою "Соціальний центр Юліїї Льовочкіної". До підкупу активно залучаються спіробітники державного підприємства "Укрпошта" та місцевих держадміністрацій.
Як повідомлялось раніше, на округ Льовочкіної було виділено з державного бюджету додатково 24 млн. гривень. Є всі підстави вважати, що підкуп здійснюється саме за ці кошти.
На фото: Вручення поштарям Кіровського району агітаційних велосипедів 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.