Щодо критеріїв ЧЕСНО

26 липня 2012, 13:45
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
1972

25 липня скористався запрошенням Віталія Портнікова взяти участь в його програмі “Політклуб”.

Головною темою програми стало обговорення критеріїв, застосовуваних учасниками громадянської ініціативи “Чесно” щодо діючих українських політиків.

Вважаю цю ініціативу дуже корисною – нам, як повітря, потрібен контроль громадськості за діями політиків. Але, на мою думку, існуючих 6 критеріїв замало. За ними кращою автоматично стає людина, яка не зробила в житті жодного вчинку, а в біографії її згадує лише три події: народився, закінчив школу, став кандидатом в депутати.

Після публікації “Чеснометру” мною було подано апеляцію. Наслідок – одна із оцінок була виправлена. Інша, яка ґрунтувалася на наклепницьких, перекручених матеріалах, сподіваюсь, буде виправлена найближчим часом.

Усвідомлюючи необхідність формування дієвого, ефективного та прозорого механізму контролю виборців над своїми парламентськими представниками, я вкотре публічно підтверджую намір, задекларований лідером політичної партії “УДАР” Віталієм Кличком - чесно співпрацювати з громадянським рухом “Чесно”. Для підтвердження надсилаю учасникам руху наступні документи:

Роблячи це, чітко усвідомлюю, з якою метою цю інформацію буде використано.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.