НЕ ПРО СПІКЕРА, А ПРО РОЗКРАДАННЯ БЮДЖЕТУ

27 липня 2012, 15:27
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
1108

На позачерговій сесії Верховної Ради України 30 липня Кабінет міністрів України пропонує розглянути два законопроекти по внесенню змін до Державного бюджету.

На позачерговій сесії Верховної Ради України 30 липня Кабінет міністрів України пропонує розглянути два законопроекти по внесенню змін до Державного бюджету, які збільшують граничний обсяг державних гарантій на 53 млрд. 800 млн. грн. (з 15 млрд. грн. до 68 млрд. 800 млн. грн. ).

Зокрема, пропонується збільшити:

·       на 29 млрд. 500 млн. грн. граничний обсяг держаних гарантій для залучення кредитних коштів державного банку розвитку Китайської Народної Республіки на фінансування проектів заміщення природного газу;

·       на 24 млрд. 300 млн. грн. граничний обсяг державних гарантій на реалізацію проектів у сфері сільського господарства, які передбачають закупку китайських засобів захисту рослин, насіння для с/г культур, с/г знаряддя та іншої сільгосппродукції в Україну або продаж українських злакових культур до Китаю.

І поки Об’єднана опозиція рапортувала про історичну перемогу у «мовному питанні» та голодувала аж дві доби, держава втрачала залишки найголовнішої складової «НЕЗАЛЕЖНОСТІ» - економічну.

Більшість країн Світу між дефолтом та «пов’язаним» кредитом з Китаєм обрали б ДЕФОЛТ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.