Переможемо зневіру - здолаємо все

01 серпня 2012, 13:02
Власник сторінки
Народний депутат України 4,5,6 скликань, лідер політичної партії Українська платформа «СОБОР»
0
980

Восени на нас чекає черговий процес виборів меншого зла. І понад 50% українців не хочуть брати в цьому участі. З таким рівнем політичної активності ми ризикуємо надовго залишитися під владою злодіїв

Сьогодні українське суспільство втомлене і зневірене. Воно чекає порятунку. А найперше – чекає чесності. Упевнений, рух, який зможе дати відповідь на основні життєві потреби нашої країни, зароджується нині.
2 серпня 2012 року, у четвер, об 10:30 у приміщенні Інформаційної агенції УНІАН за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 4 відбудеться прес-конференція на тему:


«ВІЗЬМЕМО ПОЛІТИКІВ ЗА …!

Громадські авторитети проти «авторитетів»

Громадські та культурні діячі розкажуть про перший в історії України виборчий список, ВІЛЬНИЙ ВІД ПОЛІТИКІВ та його мету. Ідею презентують Володимир Огризко(міністр закордонних справ України 2007-2009 рр.), Рауль Чілачава (поет, літературознавець), брати Віталій і Дмитро Капранови (видавці, громадські діячі), Роман Чайка (журналіст, музикант), Олександр Палій (історик, політолог), Тарас Компаніченко (музикант) та інші.


Буде оприлюднений Маніфест ініціативної групи до українського народу з мотивами: навіщо, у чому сенс, чому саме зараз та чи буде від цього користь для України.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Контактний телефон: (099) 555-09-24
Електронна пошта: sobor@ukrplat.org.ua



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.