Їх - десять тисяч, нас - десять мільйонів!

01 серпня 2012, 21:38
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1885

Ще один кричущий приклад беззаконня і нахабства влади. Тепер вони вирішили притягати до відповідальності водіїв, які намагаються захистити своє законне право, фіксуючи на відео факт порушення закону.

Сьогодні оприлюднено резонансну інформацію. Ще один кричущий приклад беззаконня і нахабства влади. Тепер вони вирішили притягати до відповідальності водіїв, які намагаються захистити своє законне право, фіксуючи на відео факт порушення закону.

Як депутат, я одразу ж направив звернення до Пшонки (ГПУ) і Захарченка (МВС) - вони мають повноваження і повинні зупинити порушення закону.

Прощати і замовчувати такого не можна. Маємо разом захищати свої законні права. Офіцерів ДАІ - десять тисяч. Нас з Вами, водіїв - десять мільйонів! Не лише закон, але й чисельна перевага - за нами:)


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.