Top-secret. Тільки для мешканців планети Земля

03 серпня 2012, 09:26
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
788

Видатний французький драматург румунського походження Ежен Йонеско в своїх творах описував людей, які беруть участь в нібито діях, які насправді діями не є.

В житті героїв Йонеско всі ці псевдоподії "розвиваються" по колу, пусте роками переливається в порожнє, а порожнє – в пусте.

Класик європейського театрального абсурду півстоліття тому описав ідіотизм державного устрою, в якому він мусив існувати. Але ідіотизм й абсурд сучасного українського життя легко перевершують фантазії Йонеска. Декілька місяців я домагаюся від Міністерства внутрішніх справ офіційного підтвердження (або спростування) відомої інформації про оголошення в міжнародний розшук В'ячеслава Супруненка, зятя колишнього київського мера. Вчора отримав чергову блискучу та дотепну відписку з МВС: інформація про оголошення в міжнародний розшук, на їх думку, виявляється, є таємницею!

Зовсім просто: інформація, відома в 188 країнах світу, (а саме стільки країн входять до складу Інтерполу), 7 мільярдам землян є, згідно з МВС Україні, таємницею винятково для народного депутата України Кирила Куликова.

Театр абсурду триває.

Далі буде...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.