Реєстрацію списку кандидатів від Партії регіонів можуть скасувати

10 серпня 2012, 09:11
Власник сторінки
громадянин
0
1405

Так вимагає закон.

Сьогодні я звернувся до суду з вимогою скасувати реєстрацію виборчого списку Партії регіонів.

Партія регіонів втратила право брати участь у виборчих перегонах, оскільки при реєстрації кандидатів, що будуть балотуватись за партійним списком, подала сфальшовані документи. Про це свідчать фотографії оригінальних виборчих списків, зроблені 30 липня на з’їзді Партії регіонів журналістами Української Правди. Як відомо, в списках, затверджених з’їздом Партії регіонів був інший порядок кандидатів в депутати, ніж в документах, поданих до ЦВК.

“Регіонали” порушили ч.1 ст.54 Закону України “Про вибори народних депутатів України”, не подавши до Центральної виборчої комісії оригінальне рішення з’їзду партії про висування кандидатів в депутати. Відтак ЦВК, у відповідності до ст. 60 Закону України “Про вибори народних депутатів України”, зобов’язана була відмовити Партії регіонів у реєстрації.

Позов згідно з ч.3 ст.172 КАСУ подано до Київського апеляційного адміністративного суду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.