Творчий вечір Тараса Компаніченка та Василя Шкляра

17 серпня 2012, 10:25
Власник сторінки
Народний депутат України 4,5,6 скликань, лідер політичної партії Українська платформа «СОБОР»
0
685
Творчий вечір Тараса Компаніченка та Василя Шкляра

Кобза в руках Тараса Компаніченка – це його голос, потужний, ліричний і героїчний водночас. Його називають універсальним музикантом, він бажаний гість на різноманітних фольклорних фестивалях.

У неділю, 19 серпня, заслужений артист України, лідер гурту «Хорея Козацька» Тарас Компаніченко виступить з концертом «Українська душа» в Київському міському будинку вчителя.
Знаменитий бард презентуватиме героїку незнаної багатьом лицарської України, виконуватиме сучасні та старовинні пісні, що розкривають справжню українську душу.

Також відбудеться зустріч з відомим українським письменником Василем Шклярем, автором резонансного роману «Чорний ворон».

Вхід вільний, приходьте.

Концерт відбудеться в неділю, 19 серпня, о 18:00 у приміщенні Будинку вчителя за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 57
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.