"Лицареві" Ющенку доведеться відповісти за свої дії

03 вересня 2012, 06:33
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1354

Роки минають, і багато хто вже забув, що саме Ющенко зірвав 31 грудня 2008 року підписання контракту з Газпромом про постачання газу за ціною $230 за тисячу кубів.

Після цього кроку Росія зайняла жорстку позицію з набагато вищою ціною.

Ющенко тоді відкликав керівника Нафтогазу Дубину з переговорів. Хто пам'ятає, російські канали в той день показали розмову Путіна з головою Газпрому Міллєром, який прямо про це сказав: "по оперативным данным, Президент Ющенко лично отозвал Дубину". Ющенко, тоді не спростував це звинувачення, він промовчав.

"По оперативным данным" для мене означає, що російські спецслужби перехопили телефонну розмову Ющенка з Дубиною. З власного досвіду знаю, що в часи президентства Ющенко нехтував питаннями інформаційної безпеки: він дуже часто зв'язувався з міністрами через мобільний, відкрито обгорював навіть дуже чутливі питання.

Думаю, настане час, коли Ющенкові доведеться відповісти за ті свої дії, так само - за неправдиві свідчення на суді над Тимошенко, проголошені ним (нагадаю) під присягою і з попередженням про відповідальність за неправду.

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.