Об'єктом підкупу стали мільйони школярів та студентів(+фото)

07 вересня 2012, 07:03
Власник сторінки
громадянин
0
1067

В період з 30 серпня по 6 вересня громадянським рухом "Спільна Справа" було зафіксовано факти непрямого підкупу виборців та зловживання владою та службовим становищем на 186 виборчих округах.

В період з 30 серпня по 6 вересня громадянським рухом "Спільна Справа" було зафіксовано факти непрямого підкупу виборців та зловживання владою та службовим становищем на 186 виборчих округах. В абсолютній більшості випадків порушниками були кандидати від Партії регіонів.
Для протиправної агітації масово використовувались конференції педагогічних працівників, а також урочисті відкриття навчальних закладів всіх рівнів. До агітації активно долучались представники державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та самі педагогічні працівники. На заходах виборцям масово роздавались різноманітні шкільні набори з символікою Партії регіонів. Для прикладу, кандидат від Партії регіонів Юрій Крук(виборчий округ №143) на Одещині подарував портфелі з усім необхідним 2 тисячам школярів, інший кандидат-регіонал Олександр Нечаєв подарував на своєму окрузі в Криму ранець з канцелярією кожному першокласнику.
Також для агітації за провладних кандидатів активно використовувались бюджетні програми, зокрема програма "Шкільний автобус". Зафіксовані десятки випадків, коли урочисту передачу автобусів замість представників виконавчої влади здійснювали кандидати та представники виборчих штабів Партії регіонів.
Громадянський рух "Спільна Справа" налоголошує на необхідності порушення кримінальних справ по кожному з зафіксованих фактів.
На фото: Джанкой, першокласники з подарунками від Партії регіонів

На фото: кандидат Сергій Клюєв вручає бюджетні автобуси в Артемівську


ДЛЯ ТОГО, ЩОБ СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ СПОСТЕРІГАЧЕМ ТА ПРОТИДІЯТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЯМ В ДЕНЬ ВИБОРІВ - РЕЄСТРУЙТЕСЬ НА САЙТІ SPILNASPRAVA.ORG.UA або за телефоном (044) 455 - 8 - 222

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.