Жванія продовжує підкуповувати виборців(+суперфото)

11 вересня 2012, 15:03
Власник сторінки
громадянин
0
1505

Жванія агітує за себе та ПР

Активістами Одеського відділення громадянського руху "Спільна Справа" виявлено чергові факти підкупу та використання адмінресурсу на виборчому окрузі №140.

Так кандидат в народні депутати Давид Жванія, який балотується як самовисуванець, передав поштарям Біляївського та Овідіопольского районів понад 130 велосипедів, придбаних за бюджетні кошти, та цінні подарунки від себе особисто.
 
Під час урочистої передачі кандидат здійснював агітацію за себе та Партію регіонів. На заході використовувалась символіка Партії регіонів, а самі велосипеди були облаштовані табличкою з портретом Давида Жванії та агітаційним лозунгом.

Раніше судом уже встановлювався факт підкупу виборців Давидом Жванією, проте кримінальна справа проти нього за ст.157 Кримінального кодексу України досі не порушена.








Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.