Пожежники використовують спецтехніку для агітації за свого керівника(фото)

27 вересня 2012, 08:57
Власник сторінки
громадянин
0
937

А в цей час на пожежах гинуть люди

Активістами Дніпропетровського відділення громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти використання адміністративного ресурсу на виборчому окрузі №29.
Так начальник Дніпропетровського ГУ МНС генерал-лейтенант Віктор Бутковський, який є кандидатом в народні депутати від Партії регіонів, використовує підлеглим йому осіб та спецтехніку(пожежні машини) для розміщення власної агітації.
Такі дії прямо заборонені ч.21 ст.74 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та містять ознаки злочину, пердбаченого ст. 364 Кримінального кодексу "Зловживання владою або службовим становищем".
Пожежники та спецтехніка використовувалась у робочий час. Лише за останній тиждень в Дніпропетровській області відбулись дві великих пожежи - горіли Центральний ринок Дніпропетровська та готель в Кривому Розі. Є жертви.
На фото: пожежники вивішують агітацію за свого Бутковського
На фото: кінцевий вигляд борда
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.