Відкритий лист до лідерів опозиційних партій

02 жовтня 2012, 08:38
Власник сторінки
0
6686

Відкритий лист до лідерів опозиційних партій з пропозиціями щодо об'єднання зусиль задля спільної боротьби з Партією регіонів та захисту результатів виборів.

Шановні Арсенію Петровичу, Віталію Володимировичу!

Менше місяця залишається до виборів, які є переломними для нашої країни.

Набирає обертів маховик порушень. Адміністративний тиск, маніпуляції у виборчих комісіях, відвертий підкуп виборців. У відкриту роздаються не тільки гречка та олія, але й гроші.

У багатьох в нашій країні та за її межами складається враження, що ми не використовуємо всі наявні у нас можливості для боротьби з правлячим режимом. Переконана - ми не маємо права заздалегідь капітулювати!

Ми повинні використовувати всі наші сили та можливості, щоб забезпечити чесне волевиявлення в країні. Для цього закликаю опозиційні партії об'єднати зусилля, щоб перемогти на виборах та захистити результат.

Для цього пропоную:

• Перше – люструвати Партію регіонів вже сьогодні в одномандатних округах. У кожному окрузі одному представнику Партії регіонів протистоять кілька опозиційних кандидатів. Це дезорієнтує виборця, розпорошує опозиційні голоси. Переконана, що опозиційним партіям слід визначити найсильніші кандидатури, залишити у кожному окрузі одного кандидата, який зможе скласти реальну конкуренцію Партії регіонів.

• Друге - не допустити корупції та тиску адмінресурсу у виборчих комісіях. Щоб захистити результат виборів у 32тисячах комісій, потрібно 100 тисяч спостерігачів та членів виборчкомів. Нині у жодної демократичної сили окремо немає такої армії. А об'єднавши зусилля ВО «Батьківщина», партії «Удар» та партії «Україна - Вперед!», ми зможемо захистити кожен голос.

Ми не повинні допустити формування більшості Партією регіонів. На сьогодні - це наше головне завдання.

Переконана, ми можемо дати їм реальний бій та перемогти!

Наталія Королевська, лідер партії «Україна – Вперед!»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.