Приємна несподіванка

16 жовтня 2012, 19:44
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1697

Сьогодні дізнався, що журналісти суспільно-політичних і ділових видань поставили мене на перше місце серед депутатів Ради за трьома показниками: відкритість, взаємодія із ЗМІ та професійність.

Ну, нарешті, хоч десь я перший прохідний:)

Дякую Вам за високу оцінку і обіцяю: таким і залишуся, наступного тижня мені 55, і я вже не змінюся:)

Залишуся для Вас, як і раніше, відкритим, щирим і правдивим у своїх коментарях.

Знаю, що номер мого мобільного (який не змінювався з 1999 року, з моменту придбання першого телефону) є майже на всіх каналах, на радіо, на сайтах, у редакціях друкованих видань, часом до районної газети.

Ви часто дзвоните, шлете смс-ки, пишете мені в "лічку" Facebook - і якщо не зайнятий невідкладним, ми завжди спілкуємося, Ви отримуєте живі коментарі напряму, без прес-секретарів. Буває, і у вихідні, і вночі, а якщо не в Києві - то Ви часом виводите мене в прямий ефір прямо із машини, з відпустки, чи навіть з рибалки:)

Спілкування з Вами - внутрішня потреба та ще й посилена високопрофесійною роботою дружини-журналіста, бо Юля Мостова, як і Ви, живе і горить цікавими і важливими новинами.

Тож з відкритістю проблем у нас не буде. Як не було їх дотепер, незалежно від посади і місця роботи: Центр Разумкова, Міноборони, чи парламент.

А професійність? Вона теж залишиться, її ж не проп'єш:)


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.