У опонента Литвина маскі-шоу на підприємстві(+фото)

19 жовтня 2012, 12:30
Власник сторінки
громадянин
0
1589

Черговий факт використання силовиків у виборчих перегонах.


Як повідомило Новоград-Волинське відділення громадянського руху “Спільна Справа”, в Житомирській області зафіксовано факт тиску на кандидата в народні депутати по виборчому округу №65 Михайла Махинова.

Так сьогодні на підприємстві ТОВ “Юнік-Фарма”, яке належить Махинову, податковою міліцією Житомирської області було проведено обшук та виїмку бухгалтерських документів по кримінальній справі, порушеній проти іншого підприємства. При проведенні слідчих дій мали місце грубі порушення кримінально-процесуального законодавства: працівникам компанії перешкоджали вільно пересуватись по території підприємства та викликати адвокатів. Працівники податкової міліції були вдягнені у бронежилети та озброєні автоматичною зброєю.

Михайло Махинов - колишній член Партії регіонів, який бере участь у виборах в якості самовисуванця. По виборчому округу №65 також балотується голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.