Листівки ЧЕСНО: Обережно! Недоброчесні кандидати!

24 жовтня 2012, 16:48
Власник сторінки
0
1775

ЧЕСНО цілий рік досліджував український політикум, аби підказати виборцям хто-є-хто на тих барвистих та таких схожих рекламних плакатах.

До виборів залишилося лише кілька днів: штаби кандидатів дістають з рукавів останні піарівські козирі, рекламні агенції агонізують в передчутті завершення «дурних грошей», а більшість виборців ще й досі почувається розгублено, обираючи «менше зло».

Рух ЧЕСНО цілий рік досліджував український політикум, аби підказати виборцям хто-є-хто на тих барвистих та таких схожих рекламних плакатах.

Час настав! Ми звітуємо про результати дослідження доброчесності кандидатів.

Ми прагнемо, аби не тільки  користувачі Інтернету, але й мешканці найвіддаленіших населених пунктів, позбавлених вільного доступу до інформації, - дізналися імена недоброчесних кандидатів, що балотуються  у їх округах та за партійними списками.

Сьогодні ми почали масштабну акцію з інформування  виборців про результати нашого моніторингу. Протягом 3 днів (до 27 жовтня) у 25 регіонах країни буде поширено близько півмільйона листівок ЧЕСНО з переліком порушників «критеріїв доброчесності».

В округах, де балотуються  найбільш одіозні  кандидати, учасники руху ЧЕСНО проведуть адресні акції з інформування виборців, аби вони змогли орієнтуватися  у виборчих бюлетенях. Завдяки листівкам ЧЕСНО виборці зможуть дізнатися, чи є публічні підстави вважати певних кандидатів такими, що причетні до корупційних дій, порушували права та свободи людей, непрозоро декларують свої доходи, або вже зраджували волі виборців.

25 жовтня пересувні бригади ЧЕСНО проведуть інформаційні акції у  у 95 одномандатному виборчому окрузі (м. Ірпінь, частина Києво-Святошинського району), де балотується Петро Мельник, та у 214 окрузі (частина Дніпровського району міста Києва), де балотується Олесь Довгий. У п’ятницю ми  роздамо листівки у 65 окрузі (м.Новоград-Волинський), де висувається Володимир Литвин та в  деяких інших не менш цікавих містах (деталі згодом).

Хвиля «ЧЕСНИХ акцій» йде країною! Близько 400 волонтерів та учасників руху ЧЕСНО вже допомагають  нам з поширенням  результатів моніторингу. Якщо ви бажаєте долучитися до інформаційної акції ЧЕСНО, будь ласка, звертайтеся до прес-служби руху ЧЕСНО  info.chesno@gmail.com,  067 658-77-98). Детальну інформацію про акцію можна знайти на нашому сайті. 

Ознайомитися  з результатами дослідження доброчесності кандидатів у кожному з регіонів можна тут та в альбомі на нашому ФБ.

Вивчайте результати дослідження недоброчесних кандидатів, поширюйте дані інтернетом, діліться інформацією з друзями та сусідами! 

28 жовтня ми робимо занадто важливий вибір, аби робити його всліпу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.