"Об'єднані опозиціонери" порушують тишу у день мовчання. Частина 6.

27 жовтня 2012, 13:39
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
1979

Партія "УДАР" заявляє про те, що навіть в день тиші відбуваються провокації та спроби дискредитувати кандидатів від "УДАРу".

Так в партії прокоментували ситуацію, яка склалася у 212 виборчому окрузі, мешканці якого знайшли у свої поштових скриньках листівки начебто від імені "УДАРу" про зняття з перегонів кандидата від партії Кирила Куликова.

В поширеній листівці міститься неправдива інформація про те, що "УДАР" нібито відкликав свого кандидата Куликова, якого звинувачено у співпраці з партією влади задля зриву виборів. Від імені лідера "УДАРу" Віталія Кличка автори агітки закликають "проголосувати за чесного опозиційного кандидата", ім'я якого не називається.

Про масове розповсюдження наклепницьких листівок повідомили мешканці вулиці Ревуцького. За словами людей, багатотисячний тираж чорного піару рознесли по всьому округу, до складу якого входять житлові масиви Позняки, Осокорки та Харківський. Мешканці самі забирали листівки з поштових скриньок та під'їздів своїх будинків та повикидали їх в сміття, адже, за їх словами, відвертий бруд та наклеп на представників "УДАРу" жодним чином не вплинуть на бажання людей підтримати політичну силу Віталія Кличка.

Кандидат в народні депутати від "УДАРу" Кирило Куликов заявив про те, що це брудна технологія, яку реалізували в останню ніч передвиборної агітації для того, щоб дезорієнтувати виборців. "УДАР" звертатиметься до правоохоронних органів з вимогою розібратися у ситуації, і наголошує на тому, що після виборів у ВР "УДАР" ініціюватиме створення спеціальної слідчої комісії з розслідування порушень під час виборів та притягнуто до відповідальності винних.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.