Звіт після поїздки до Ірпеня

30 жовтня 2012, 15:43
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1511

Найперше, сухий залишок: в окрузі переміг кандидат від Об'єднаної опозиції, і перемога В'ячеслава Кутового буде зафіксована. І в ОВК, і в ЦВК. Генерал Мельник іде на ... політичний смітник:)

Після отих ганебних ігрищ і затримок з прийняттям протоколів та передачею результатів до ЦВК, зараз в ОВК Ірпеня - порядок і нормальна робота.

Міліція ситуацію контролює, разом із бійцями "Беркуту"; посилення не потрібно, запевнив підполковник, який відповідає за порядок. Оті молодики-"спортсмени", усі із посвідченнями "журналістів" - хутко зникли. В ОВК їх уже нема.

Прийом протоколів відновлено, порушень я не зафіксував. Голова ОВК на місці, процес контролює. Міру особистої відповідальності перед законом (шість років тюрми) за порушення - усвідомлює.

Уже ОВК фіксує протоколи не тільки з дільниць Ірпеня, де генерал Мельник дійсно переміг, а й з решти дільниць округу - де Мельник нищівно програв.

Тож за три-чотири години перемогу Кутового буде вже фіксувати і сайт ЦВК. А ми - триматимемо руку на пульсі, до завершення підрахунку.

Дав на місці інтерв'ю журналістам 5-го каналу і ТВі, поспілкувався з міжнародними спостерігачами, які контролюють процес в Ірпені.

Звіт завершено:)


Більше інформації на http://grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.