Сьогодні о 14.00 опозиція проведе мітинг біля Обухівської райдержадміністрації

03 листопада 2012, 11:29
Власник сторінки
Політик
0
1489

Сьогодні о 14.00 опозиція проведе мітинг біля приміщення Обухівської райдержадміністрації, де відбувається засідання ОВК округу N94

У суботу, 3 листопада, біля приміщення Обухівської райдержадміністрації відбудеться мітинг опозиції на підтримку кандидата від ОО "Батьківщина" Віктора Романюка по виборчому округу N94.

Нагадаю, що Об'єднана опозиція провела паралельний підрахунок голосів. За нашими даними, підкріпленими протоколами з мокрими печатками, кандидат від Об'єднаної опозиції Віктор Романюк перемагає кандидата від влади Тетяну Засуху із відривом у майже 10 тисяч голосів. По 28 дільницях, на яких Віктор Романюк перемагає, кандидат від влади Тетяна Засуха подала судові позови, щодо порушень з метою подальшого визнання результатів виборів по цих дільницях недійсними.

Вчора у приміщенні Київського апеляційного адміністративного суду було розглянуто усі 28 справ, які суд задовольнив на користь кандидата від влади.

Закликаємо усіх небайдужих громадян приєднатися до мітингу стати на захист чесного результату виборів!

Початок мітингу о 14.00

Адреса: м.Обухів, вул.Малишка,10
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.