Обухівська ніч: злочин та його обличчя

04 листопада 2012, 14:14
Власник сторінки
Політик
0
4987

У ніч з 3 на 4 листопада 12 членів Окружної виборчої комісії у 94 окрузі (центр у м. Обухів, Київська область) витерли ноги об Закон та Конституцію, наплювали на мораль, присягу та здоровий глузд!



У ніч з 3 на 4 листопада 12 членів Окружної виборчої комісії у 94 окрузі (центр у м. Обухів, Київська область) витерли ноги об Закон та Конституцію, наплювали на мораль, присягу та здоровий глузд, призначивши переможцем виборів в одномандатному окрузі людину, котра з тріском програла опозиційному кандидатові.

Я дозволю собі не погодитись із висновками спостерігачів, про які зазначив Анатолій Гриценко: "В Обухові виборів не було". Якраз навпаки, в Обухові вибори були і люди зробили свій рішучий вибір, віддавши майже кожен другий голос опозиційному кандидатові Віктору Романюку. А от те, що відбувалось протягом цього тижня і, особливо, протягом цієї ночі в приміщенні ОВК 94 округу, насправді не має жодного відношення до виборчого процесу.

Я та мої численні соратники, які були там всю останню ніч, стали свідками зухвалого та цинічного злочину: 12 членів комісії фактично позбавили виборчого права 30 тисяч українців, які наївно прийшли 28 жовтня на дільниці та незрозуміло навіщо проголосували.

30 тисяч голосів – це загальна кількість виборців, які у день виборів щиро сподівались скористатись гарантованим конституцією правом проголосувати за те, якою повинна бути влада. 30 тисяч голосів – це понад третина виборців на окрузі, яким Тетяна Засуха та її окружкомівська челядь нахабно плюнули в обличчя та продемонстрували, що ці люди ніхто і їх голос нічого не значить.

Під крики ганьба та попри попередження про кримінальну відповідальність за фальшування результатів виборів, порушуючи усі мислимі процедурні вимоги щодо роботи ОВК, єдиним гамузом, без додаткового розгляду, 12 "засухівців" одним махом визнали недійсним голосування на 28 дільницях округу.
Відео можна переглянути за посиланнях http://www.youtube.com/watch?v=GSFJTlyXxCQ
Результат цього дійства: кандидат від Об'єднаної опозиції Віктор Романюк, який за протоколами з мокрими печатками вщент, із перевагою у 10 тисяч голосів, розгромив провладну Тетяну Засуху, за рішенням ОВК поступається Засусі на1 тисячу голосів. Про більш детальні підрахунки читайте тут.

Ці люди зганьбили країну, Конституцію, Закон, зганьбили кожного з нас та самих себе. В якийсь момент від огиди, яка висіла в повітрі до них та їх вчинків, мені стало нестерпно дихати одним повітрям з ними. Те ж саме було і з усіма присутніми, хто усвідомлював, що відбувається. Вони ховали погляд, вони закривали обличчя від камер, деякі з них навіть криво посміхались, але кожен з них боявся. Боялись, бо розуміли, що коять злочин, і нестерпний сморід від їхнього страху довершував їхнє падіння.

Я хочу, аби ви побачили їхні обличчя, зазирнули в їхні очі і... запам'ятали.

Вони відповідатимуть! А правда неодмінно ПЕРЕМОЖЕ!



1. Голова комісії – Мартинюк В'ячеслав Юрійович (від фракції Народної Партії у Верховній Раді України)



2. Секретар комісії – Блануца Андрій Васильович (від Всеукраїнської політичної партії "БРАТСТВО")



3. Член комісії – Алексеєнко Тамара Володимирівна (від Української партії "Зелена планета")



4. Член комісії – Березіна Любов Юріївна (від партії Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина Родина")



5. Член комісії – Коваленко Наталія Миколаївна (від Партії "Руський блок")



6. Член комісії – Кулєшова Олена Сергіївна (від Ліберальної партії України)



7. Член комісії – Лукіянов Віталій Олександрович (від Політичної партії "Союз анархістів України")



8. Член комісії – Матковський Віктор Валентинович (від фракції Партії регіонів)



9. Член комісії – Семенець Олександр Іванович (від фракції Комуністичної партії України)



10. Член комісії – Юсов Святослав Леонідович (від Політичної партії "Руська Єдність")



11. Член комісії – Чефранов Андрій Борисович (від Політичної партії України "РУСЬ ЄДИНА")



12. Член комісії – Цаплієнко Олег Ігорович (від Політичної партії "Народно-трудовий союз України")

Кожен з них повинен понести окрім кримінальної відповідальності, ще і моральну відповідальність перед кожним із нас.

Закликаю представників усіх опозиційних сил та всіх небайдужих громадян на мітинг протесту проти фальсифікацій на виборах. Він розпочнеться в понеділок біля будівлі ЦВК. Збір о 10.00 на бульварі Лесі Українки, 1.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.