До Тимошенко вимагають допустити журналістів

14 листопада 2012, 13:18
Власник сторінки
громадянин
0
1536

Це дасть можливість уникнути будь-яких спекуляцій щодо довільної інтерпретації заяв лідера опозиції та справжнього стану її здоров’я.

Громадянський рух “Спільна Справа” звернувся до Державної пенітенціарної служби України з вимогою допустити до Юлії Тимошенко представників засобів масової інформації. 

В ситуації, коли Тимошенко продовжує голодування в знак протесту проти масових фальсифікацій, які мали місце на парламентських виборах, вона, як лідер політичної сили, за яку проголосував кожен четвертий українець, має право особисто звернутись до своїх виборців та самостійно озвучити свою позицію. Таке звернення дасть можливість уникнути будь-яких спекуляцій щодо довільної інтерпретації заяв лідера опозиції та справжнього стану її здоров’я.

Якщо тюремники організували у вересні прес-конференцію Юліїї Абапловій, яка цікава лише тим, що є сусідкою Тимошенко по камері, ми не бачимо жодних перешкод для забезпечення такого ж права людині, яку підтримують мільйони українців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.