Об'єднання чотирьох складових опозиції у Верховній Раді

18 листопада 2012, 19:41
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
1938

Всім опозиційним силам до нинішньої влади(парламентським партіям, позапарламентським партія, громадським організаціям, громадським рухам, інтелектуалам і т.д.) варто єднатися.

Щойно в телепрограмі у Вахтанга Кіпіані на ТВІ я запропонував зробити збори у Верховній Раді чотирьох складових опозиції: 1.фракції Батьківщини, 2.фракції Удару, 3.фракції Свободи 4. патріотичним депутатам-самовисуванцям.

Варто було б провести спільні збори і утворити щось на кшталт позафракційного об'єднання.

Вахтанг мислить аналогічно і навіть запропонував назвати таке утворення "Народна Рада"(з аналогією щодо опозиційної надфракційної групи у Верховній Раді першого скликання).

Як на мене, то для успішної протидії режиму Януковича, необхідно творити спільні структури(наступний етап-це утоврення спільних структур+громадські організації та рухи та інтелектуали поза Верховною Радою).

Отже пропозиція озвучена, тепер подивимося як на неї реагуватимуть партійні керівники.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.