Казка про два дзбанки, в яких носили воду

19 листопада 2012, 14:59
Власник сторінки
0
9550

Немає дня, щоб журналісти не запитували, які кадрові зміни можуть відбутися в Адміністрації Президента, в Кабінеті Міністрів...

у зв’язку з тим, що багато наших колег з команди отримали депутатські мандати.

Сьогодні я навіть прочитала коментар одного політолога, який «просто з моста», як кажуть у Львові, дав Президентові пораду - кого треба звільнити, а кого залишити.

 Коли я це прочитала, то пригадалася мені давня китайська казка про два дзбанки, якими старша жінка носила воду. Один з них був досконалий, а другий протікав. Два роки носила жінка ними воду і кожного разу приносила додому не два повних дзбанки, а лише півтора, бо з надтріснутого горщика половину води по дорозі витікало. Той надтріснутий дзбанок мучився сумлінням – ти маєш від мене збитки, казав горщик господині, бо половина води витікає через мою тріщину. Чому ти мене не викинеш і не заміниш на новий? А ти подивися, відповіла жінка, які гарні квіти ростуть вздовж стежки з того боку, з якого я тебе несу. Коли я зауважила твою тріщину, то насіяла квітів збоку тієї руки, в якій я тебе ношу. Два роки проливалася крізь тріщину вода і поливала квіти. А якби цього не було, чим би я прикрасила свій дім?       

Тому, той дзбанок, що має тріщину, просто буде поливати квіти - основне кожного правильно використати. А це Президент уміє досконало.

Отож Президент розставить кадри так, що це буде найбільш оптимально. Ось як би я відповіла на запитання, хто де опиниться в результаті перестановок, які очевидно будуть зроблені.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.