Ну що, займемося "брудними" грошима і "брудними" чиновниками, які їх відмивають?

26 грудня 2012, 16:48
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1812

Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, у якому я тепер працюю, провів перше засідання і розпочав роботу.

Мене обрано головою Підкомітету з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

На цьому напрямі працюватимемо утрьох, разом із Віталієм Яремою (Батьківщина) та Олегом Осуховським (Свобода).

Чим займатиметься наш Підкомітет?

1) Моніторинг і контроль виконання базового закону "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму".

2) Підготовка та внесення на розгляд Комітету відповідних законопроектів.

3) Виконання рекомендацій FATF щодо боротьби з відмиванням грошей.

Це все – сухою юридичною мовою. Але ми з Вами розуміємо, що йдеться про дуже серйозні й загалом небезпечні речі – запобігання та протидію мільярдним оборудкам, у яких задіяні напевно не рядові громадяни, а vip-персони країни.

Звертаюся до небайдужих громадян, хто професійно володіє цими питаннями, або має відповідну інформацію (факти), чи практичні пропозиції та законодавчі ініціативи – давайте, поєднаємо наші з Вами зусилля, заради важливої для країни справи.

Моя нова поштова адреса в Раді: 01008, місто Київ, вул. Садова 3а, кімната 308, Гриценку А.С. – це для Ваших звернень, які передбачають моє офіційне реагування як депутата. Для всього іншого – краще канал особистих повідомлень Facebook, або так само через мій персональний сайт.

Залишайте Ваші координати для зв'язку, анонімні звернення мені не потрібні та й в органах державної влади вони не розглядаються, згідно закону.

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.