Вітаю Громадян – з Новим роком і Різдвяними святами!

30 грудня 2012, 18:54
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1393

2013-й рік має стати рубіжним для майбутнього України і кожного з нас.

Головне завдання року для України – підписання Угоди з Європейським Союзом про асоціацію і зону вільної торгівлі.

У 2013-му Україна має чітко зафіксувати стратегічну європейську перспективу, тим самим пройти "точку незворотності" – припинити усі розмови про євразійські проекти під проводом Кремля.

Угода з Євросоюзом – це рубіжний етап для України у визначенні стандартів і цінностей. Причому не зовнішньої, а насамперед внутрішньої політики. Захисту прав, свобод і життя кожної людини, суспільства і демократичних засад держави.

Демократія є ефективною у державі ГРОМАДЯН – самодостатніх, небайдужих і активних людей. Високі стандарти і цінності може запровадити і надійно захистити НАРОД, спільнота ГРОМАДЯН. Населення цього не зробить – воно залежне від влади і підкоряється владі, навіть без особливого примусу, навіть за наявності певних демократичних процедур. 2012-й рік це теж підтвердив.

2013-й має стати роком осмислення і усвідомлення. Високої місії і високої відповідальності – для кожного з нас. Я переконаний, Україна відновить втрачений суверенітет, опанує стратегічну перспективу і згодом стане успішним прикладом для багатьох інших держав.

Бог дав Україні для цього більш ніж достатньо ресурсів і можливостей. Маємо гідно ними скористатися, а для цього вивільнити творчу енергію мільйонів людей – ГРОМАДЯН.

Бажаю Вам здоров'я і добра, мудрості й відповідальності, віри в Бога і у власні сили!

З Новим Роком і Різдвяними святами!

Щоб тепло й затишно було у Вашій домівці – і було тепло у Вашій душі!

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.