Зареєстровано сім законопроектів

24 січня 2013, 06:09
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
991

Завершив підготовку і реєстрацію у Раді семи законопроектів. Для тих, хто цікавиться професійно, вказую реєстраційні номери і стисло суть цих проектів.

N2065 – протидія корупції у правоохоронних органах і судах: підвищення кримінальної відповідальності за хабар для трьох категорій – слідчий, прокурор і суддя.

N2078 – забезпечення реальної відкритості правосуддя: право присутніх вести стенограму, аудіо- та/або відеофіксацію судового засідання без окремого рішення суду.

N2079 – забезпечення прозорості роботи місцевих Рад: припинення ганебної практики закритих засідань, усі засідання місцевих Рад мають бути відкритими для громади і преси.

N2080 – посилення державного та громадського контролю за дотриманням прав засуджених осіб в установах виконання покарань: спрощення процедури доступу до таких установ для депутатів різних рівнів і журналістів.

N2081 – вдосконалення умов доступу громадян до рішень судів загальної юрисдикції: усі судові рішення, крім таємних, мають бути доступними для усіх громадян.

N2082 – забезпечення публічності Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення: не лише обмежене коло державних органів, а вся країна має знати своїх "героїв".

N2083 – скасування податкової міліції як абсолютно зайвої структури, що лише мордує бізнес у країні.

Протягом двох днів законопроекти, разом із пояснювальними записками і порівняльними таблицями, мають бути доступними для Вас в електронній базі даних на порталі Ради.

Читайте більше на grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.