Балогу і Домбровського намагаються позбавити депутатських повноважень

08 лютого 2013, 20:33
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
1688

відповідь ( по їхньому-"отвєтка") влади на тиск опозиціонерів проти кнопкодавства

Те, що Вищий адмінсуд "забрав" (у відверто незаконний спосіб) депутатство у Павла Балоги та Олександра Домбровського-це не просто чергове свавілля з боку влади.

 Це відповідь на тиск опозиційних сил щодо персонального голосування кнопкодавів-регіоналів.

 В такий спосіб влада показує, що вона позбавлятиме депутатства на свій розсуд, без жодних законних підстав, і в такий спосіб зменшуватиме чисельність опозиційних сил.  

Як перших жертв спеціально обрали Балогу і Домбровського, як людей з неоднозначною репутацією, і які не входять до опозиційних фракцій, а значить, не можуть сподіватися на гарантовану підтримку трійки парламентських опозиційних сил.

 Хто б як не ставився персонально до Балоги і Домбровського, повинен зрозуміти-зараз потрібно встати не просто на їхній захист, а на захист парламентаризму, який розтоптує Партія Регіонів.

Бо вчора не визнали повноваження 5 справжніх переможців(зокрема Миколи Булатецького), сьогодні забирають повноваження Балоги і Домбровського, а завтра намагатимуться шантажувати решту, а значить нанесуть удар по всіх опозицйних силах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.