В.Коротич надіслав мені сьогодні листа з вибаченнями

17 лютого 2013, 16:15
Власник сторінки
0
12452

В.Коротич надіслав мені сьогодні листа з вибаченнями, що російський журналіст перекрутив його слова.

 Віталій Олексійович Коротич надіслав мені сьогодні листа з вибаченнями, що російський журналіст перекрутив його слова. 

Ось лист, якого надіслав Віталій Коротич:

> Шановна Ганно Миколаївно, менi сказали, що Вас прикро вразило "iнтервiю", надруковане в московськiй "Афiшi". Можу лише додати, що брехнi й неточностей щодо мене там вдесятеро бiльше, як про Вас. Можу сказати, що за всiх писак нiхто з нас вповнi не вiдповiсть, а людськi стосунки мають лишатися. Телерозмову, яка Вас обурила, також перебрехали. Менi прикро, що нашi стосунки увiрвалися так нагально, але я радий був би стрiнути Вас i ще раз усмiхнутись назустрiч. 

>Cитуацiя, до якої я втрапив, прикра iще й тому, що якi брехнi б з журналу "Афiша" я б не спростовував, щоразу потраплятиму в становище людини, "чи яка вкрала, чи в якоi вкрали, але в чомусь такому вiн замiшаний". Для мене було великою честю брати участь у телерозмовах з Президентом, до органiзацiї яких Ви доклали стiльки зусиль. Розмова про Тимошенко була зовсiм iнакшою, анiж це подано в журнал. Тепер нiчого, крiм перепросин я принести не можу, бо хоч так щось можна поправити (хочу думати). 
А мене хто перепросить за там таки надруковану брехню про мiй вiдхiд з "Огонька" i стосунки з його колективом, який насправдi подав до уряду клопотання про нагородження мене орденом (i нагородили), а не звiльняв мене. Я можу перелiчувати низки брехень неквалiфiкованого журналiста з "Афiшi", який вигадував часом запитання з вiдповiдями, не дав менi матерiалу  для вiзування, але при цьому я нездатен передбачити, де вдарить черговий фонтан брехень. Лиш дивуюсь, як охоче їх пiдхопила частина української преси. 
Шануймося. Зателефонуйте до мене, українськi колеги, коли росiйськi подають зразки неквалiфiкованостi. Ще раз перепрошую всiх, кого принизили чи оббрiхували - на жаль, побоююсь, що чергових iнсинуацiй довго чекати не доведеться...    Щиро й дружньо Вiталiй Коротич  
>

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.