Прийняти за основу і в цілому як закон...

06 березня 2013, 12:44
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
817

Сьогодні в разі загибелі військовослужбовця його родина отримує майже вдвічі менше, ніж родина цивільного держслужбовця

Сьогодні на Комітеті з питань національної безпеки і оборони (Комітет профільний, голова В.Литвин) доповідав свій законопроект №2124 - про внесення зміни до статті 36 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб" (щодо пенсії в разі втрати годувальника).

Він спрямований на виправлення кричущої несправедливості: сьогодні в разі загибелі військовослужбовця (усіх силових структур) його родина отримує майже вдвічі менше, ніж родина цивільного держслужбовця, якщо той помре. Я пропоную виправити цю несправедливість - усіх громадян поставити в рівні умови.

Комітет підтримав одноголосно: рекомендувати Раді прийняти проект №2124 - за основу і в цілому як закон.

Я вдячний колегам-депутатам. Якщо проект стане законом, то Раді дякуватимуть 30 тисяч сімей військових, які втратили годувальника і зараз страждають.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.