Віктор Мугабе. Курс Януковича на Зімбабве

20 березня 2013, 09:30
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1288

Історія двох референдумів

Інспірована із столичних владних кабінетів ініціатива псевдогромадськості Харкова та Херсона обкатати технологію Банковою із організації референдуму на підставі незаконного ухваленого закону несподівано, але цілком логічно співпало із проведенням референдуму в Зімбабве. 
Тамтешнього президента підтримало 95%. 89-річний Мугабе отримав право ще двічі стати главою держави. Формально схвалений проект конституції обмежує президентство двома термінами, але ця норма діятиме з липневих виборів президента.  
"89-летний президент Зимбабве Роберт Мугабе, человек, которого в цивилизованном мире считают одним из худших диктаторов современности, останется во главе государства до тех пор, пока будет жив",  - пише сайт  Радіо "Свобода". 
І ще одна парелель, яка, напевно, про щось нагадує.  "Несколько дней назад на празднование последнего дня рождения Роберта Мугабе (с омарами и черной икрой) было потрачено около 600 тысяч долларов. Торт, преподнесенный одной из алмазодобывающих компаний, весил 89 килограммов" 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.