Донбас має стати полігоном для обкатки всіх реформ

22 березня 2013, 12:24
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2956

Хіба не справедливо вимагати, щоб переваги будь-яких змін, ініційованих владою, в першу чергу отримували не ті, хто голосує за крикунів-опозиціонерів

Давно хотів про це написати, та  все руки не доходять. А нині знову загадав, збираючись на Донбас.  Мої батьки – за «Батьківщину», а всі інші родичі – за Януковича, і мого політичного авторитету бракує, щоб їх розпропагувати.  Вони орієнтуються там на більшість. А більшість – непохитна як терикон.  За даними групи «Рейтинг», 52% мешканців Донбасу (від тих, хто братиме участь у  виборах), готові голосувати за Партію регіонів, ще 12 – за її шестьору-союзницю КПУ.  І лише 7 – за «Батьківщину»  та  6 – за УДАР.  

Ще краща ситуація особисто у Віктора Федоровича.  У мене нема під рукою макрорегіонального розрізу по першому туру, але в другому турі, незалежно з ким, чи з Тимошенко, чи з Яценюком, чи з Кличком, чи з Тягнибоком,  за свого, за рідного, - 70%.

Така відданість потребує винагороди.  Мої земляки мають повне право бути першими, хто споживає плоди «реформ».   Поки що Донеччині та Дніпропетровщині  випала честь стати лише експериментальним полігоном в медичних дослідах, які Банкова під кодовою назвою «реформа системи охорони здоровя»  проводить на живих людях.  

Але хіба не справедливо вимагати, щоб переваги будь-яких змін, ініційованих владою, в першу чергу отримували не ті, хто голосує за крикунів-опозиціонерів, а ті, кому дано усвідомити суть реформ і відповідально голосувати за реформаторів.

Економічно обґрунтовані тарифи. Перехід на вступу до вузів не за тестами, а по іспитах. Можливість довше працювати й більше заробляти через збільшення пенсійного віку. 15-% податку на обмін валюти та 25% - на депозити. Заборона банківських вкладів в доларах чи євро.  Гостинно відкриті двері для фінансової поліції.  Мито на імпортні авто. Пеня за несплату ЖКП. Все ці та інші ініціативи чи то уряду, чи то ПР, чи авторитетних членів цієї фракції мають свій зиск.  То хіба це чесно, щоб ті, хто встромляє палки в колеса народолюбивій владі, отримували від усього цього таку ж саму вигоду, як і ті, хто з готовністю підставляє своє плече тим політикам, які самовіддано працюють на благо України.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.