Тест на опозиційність

21 квітня 2013, 13:59
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1428

Голосування за відставку Уряду – це тест на опозиційність. По-перше, за ознакою "страшно-нестрашно", по-друге – на наявність бізнесових зв'язків із владою.

Результати голосування показали, хто не витримав цей тест: не прийшов на засідання, а відтак не проголосував з принципового для опозиції рішення.

Моя думка: таких людей треба виключити з фракції. Досить! Тим більше, що сьогодні на засіданні фракції було оголошено "попередження" тим, хто проголосував всупереч рішенню фракції 16-18 квітня.

Фракція зранку чітко визначилася: усі як один голосуємо за відставку, ніяких ігрищ (не прийшов, не встиг, кнопкою помилився) – під загрозою виключення з фракції.

Депутати, які не виконали рішення фракції, причому це не вперше та ще й після твердого попередження – тест на опозиційність не пройшли.

Тепер своє слово мають сказати керівники фракції (поставити питання про відповідальність на голосування) і власне фракція – чесно і відповідально проголосувати...

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Запрошую на обговорення у Facebook
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.