Азаров правий – досить скиглити...

31 травня 2013, 13:42
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
2374

На всіх форумах, незалежно від теми допису, чую постійні закиди на адресу опозиції: не така, слабка, нещира, імпотентна, продажна, нецензурні епітети не згадую...

Частково це правда, про слабкість і шляхи посилення опозиції сам говорю постійно.

Але – лише частково правда. Бо мережево-активний народ надто делікатно про себе забуває. Не хоче в дзеркало подивитися. А інколи не завадило б...

Уявіть собі: опозиція – зникла. Немає її. Взагалі. Ніякої – ні слабкої, ні сильної, ні нещирої, ні щирої, ні імпотентної, ні потентної...

І що тоді – усім легше стане?

Масове порушення законних прав десятків мільйонів людей – ця проблема кудись зникне?

Право і обов'язок (моральний принаймні) кожного громадянина захищати себе, свою сім'ю, свою країну, порушені права і вкрадену перспективу – теж зникнуть?

Чекатимемо, доки звідкись (з Європи, з Марсу) нам привезуть когось – і цей хтось, сильний, щирий і непродажний, почне активно захищати наші порушені права?

Може, досить уже цього дитячого політичного патерналізму?! Усі ж дорослі люди, всі є (рахуються принаймні) громадянами, усі (як видно з коментів) вважають себе активнішими, рішучішими, розумнішими і чеснішими, ніж немічна опозиція – так що заважає діяти?

Пасивність? Продажність? Хатаскрайність? Жадність? Ліньки? Страшно? Дзеркало криве?

Опозиція така, як народ. І влада така, як народ. Неприємно таке чути? Але це факт, і його доведеться визнати. Як діагноз лікаря, він теж не завжди приємний. Аби врешті ліки правильні шукати, а не тішитися ілюзіями чи пустими очікуваннями. І не виплескувати жовч на форумах, замість власної громадянської позиції і дії.

Буде в нас народу більше, ніж населення, буде народ показувати зуби – ніякі януковичі не посміють піти проти закону, проти інтересів людей і країни. І тоді (лише тоді) влада буде іншою, опозиція буде іншою – і країна стане іншою.


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Запрошую до обговорення у Facebook
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.