Недостворений Мінздох – уже пішов на вибори?

11 червня 2013, 15:12
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
913

Столицю обвішали рекламою Мінздоху. Лише по дорозі на роботу до Ради нарахував понад два десятки їхніх бордів і сіті-лайтів.

Що тут сказати?

1) Кольори обрано правильні – як у Партії Регіонів. Ясна річ.

2) Слогани підібрано з натхненням, неагресивно-привабливо: адмініструємо, консультуємо, захищаємо... Так і хочеться Мінздоху подякувати, принести їм ще більше податків, зборів, митних платежів...

3) Слоганів про Податкову міліцію Мінздоху – арештовуємо, блокуємо, відбираємо, мордуємо – на бордах немає. Мабуть, місця не вистачило:)

4) Про те, що Мінздох існує незаконно – Рада вже майже півроку відмовляється легалізувати утворене указом Януковича міністерство – на бордах теж ні слова.

5) Про наділення цього монстра усіма можливими й неможливими функціями – формування політики, адміністрування усіх податків і зборів, контролю усього, що тільки рухається в економіці, сліжки і слідства, арешту підприємців і зупинки підприємств – теж не написали на бордах. Також місця не вистачило?

6) За чиї гроші проводиться масштабна агітаційна кампанія – ощадливий Мінздох сором'язливо не вказує.

7) Скільки народних мільйонів піде на аналогічні кампанії усіх міністерств і відомств під слоганами – обороняємо, лікуємо, навчаємо, копаємо, будуємо, руйнуємо, прослуховуємо, затримуємо, катуємо – таких розрахунків Мінздох не наводить. Готує на борди наступної агітаційної хвилі...


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Запрошую до обговорення у Facebook

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.