Остапа понесло...

18 червня 2013, 14:07
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1980

Брудні розборки Яценюка на фракції, в стилі колишнього КДБ, я взагалі не збирався коментувати.

Але за його командою прес-служба Батьківщини учора першою поширила повідомлення, причому зробила ще до завершення засідання фракції. Поспішає Арсеній Петрович, дуже поспішає... Коли телефон почали обривати стурбовані журналісти, колеги, друзі, члени родини – я розмістив у мережі свій коментар і для себе поставив крапку в цьому істеричному дійстві.

Але Остапа понесло далі... Сьогодні Яценюк заявив журналістам, що мої заяви пишуть на Банковій. Що тут сказати? На Банковій я не був уже років чотири – на відміну від Яценюка. Не зустрічався ні з Януковичем, ні з Льовочкіним, ні з наближеними до влади олігархами – теж на відміну від Яценюка. Не терплю коли брешуть!

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Запрошую до обговорення у Facebook
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.