Єфремов розкрив таємницю переговорів Януковича з Євросоюзом

21 червня 2013, 07:27
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1122

Сьогодні голова фракції ПР повідомив те, про що було відомо лише учасникам переговорів і небагатьом людям у Європі та в Україні:

ключовою умовою виїзду Юлії Тимошенко закордон Янукович визначив сплату нею до бюджету понад $400 млн.

Нагадаю, нещодавно український (!!!) суд, всупереч інтересам України, змусив свою власну державу сплатити ці гроші Російській Федерації. Напевно у Кремлі були вкрай здивовані таким подарунком з боку України. Бо законних підстав для такого рішення – не було. Це не лише моя власна думка, чи позиція більшості експертів-юристів – так само вважає міністр юстиції Лавринович, про що він заявляв публічно. Тим не менше, Україна вже почала сплачувати РФ вказану суму...

І тепер Янукович вимагає, щоб перш ніж виїхати на лікування до Німеччини (Австрії, чи Польщі) – Юлія Тимошенко принесла і поклала на стіл понад $400 млн. Вимога абсурдна, ясна річ, вона не буде виконана.

Якщо такими діями Янукович зірве підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, тоді він має розуміти, що "стратегічні партнери" з іншого боку можуть виставити на порядок більші суми вимог – до України, і до Януковича особисто. У нього ще є час – усе зважити, схаменутися і вирішити питання Тимошенко цивілізовано. Аби Україна не втратила свій стратегічний шанс у листопаді місяці у Вільнюсі.

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Запрошую до обговорення у Facebook
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.