Бумеранг уже в повітрі...

03 липня 2013, 12:58
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
888

Такого не було при жодному з президентів, навіть у гірші часи Леоніда Кучми – щоб депутатів виганяли з парламенту після складання присяги і після роботи в якості депутата протягом семи місяців.

Схему обрали просту, як валянок: команда з Банкової – миттєве рішення слухняного суду – технічна реалізація слухняним спікером. Начальники і виконавці – одного поля ягоди. На Банковій – донецький, голова суду – донецький, спікер – донецький.

Яка Європа, яка інтеграція? Знахабнілі силовики і губернатори – залишаються у кріслах, іх покривають, попри ґвалтування, вбивства, тортури, рейдерські захоплення чужої власності. Депутатів же, які не погодилися танцювати під дудку Банкової – покарано. За межами Закону і Конституції.

Хочуть залякати геть усіх? Не вдасться. Бо є межа. За нею – спротив. І бумеранг...

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Запрошую до обговорення у Facebook
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.