«Хвалилася кобила, що з возом горшки побила»

16 липня 2013, 08:09
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1333

В умовах майже диктатури противсіхство це не здоровий глузд. Це онкологія

«Хвалилася кобила, що з возом горшки побила», - саме ця приказка спала на ум, коли прочитав в «Країні» інтервю із Кашею Сальцовою, вона ж Олександра Кольцова:  «Я – класичний «проти всіх»… За здоровий глузд і чесність… На останніх виборах на бюлетені написала «Всі підараси», і так вкинула».

Глузд, вражений противсіхством, аж ніяк не можу назвати здоровим.  В сучасних умовах це явище набуло вже онкологічного змісту.  В 2010 році його ще якось можна було зрозуміти, бо вибір був дійсно обмеженим, а навіть деякі беззаперечно тверезі голови тішили себе ілюзією, ніби за 5 років перебування в опозиції Манафорт вилюднив Януковича.

Тепер же номенклатура опозиційних політиків значно розширилася, але попит противсіхів задовольнити не може ніхто, ні Тимошенко, ні Яценюк, ні Кличко, ні Тягнибок, ні навіть Гриценко. В тієї – коса, а той в окулярах, цей – боксер, а сей – націоналіст, а отамтой – критикан. І всі не такі, Янукович просто приречений залишатися, бо ніхто не гідний його замінити… Коли в дитинстві я демонстрував подібну вередливість у виборі страв, моя бабуся, царство їй небесне, казала «Ну гівна тоді тобі, онучку, сиди голодний».  І то була моя приватна справа, а нині йдеться по країну. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.