Свій до свого по своє. Правильна відповідь на російську атаку на "Рошен"

28 серпня 2013, 13:00
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2338

Якщо їсте солодке - їжте солодке від Порошенка!

Свій до свого по своє. Була колись така технологія націєтворення в Західній Україні. Про неї Юрко Винничук згадує в романі "Танго смерті", що я його недавно читав. Без іронії вам кажу. Якщо ми нація, повинні вишикуватися в чергу до кондитерських Петра Порошенка. Кожен, кому лише по кишені цукерки, має їсти на знак солідарності солодке лише від "Рошен". Тому що Петро дійсно багато зробив для асоціації з ЄС і як міністр закордонних справ за Ющенка, і як міністр економіки за Порошенка. 
Його цукерки дійсно "отруйні". Росія не могла не знайти в них смертельного для себе варева, яким для неї є наше мазепинство, наша самостійність, наша європейскість. То збитків завдано Порошенку, а рахунок виставлено цілій українській нації. Національні спільноти тим і відрізняються від попередніх спільнот, що спільність історичної долі та стратегічної мети здатна стирати класові, станові, матеріальні відмінності. Попри шкідливість цукру, про яку нещодавно прочитав в україномовному National Geographic, кожна з'їдена цукерка від "Рошен" має бути нашою національною відповіддю на ультиматуми Путіна. Якщо їсте солодке - їжте солодке від Порошенка!
Цей пост у себе на ФБ виставив ще вчора. Давно не читав стільки критики на свою адресу і на адресу Порошенка. Однак, яке тепер значення має те, яким боком в 2005 році Петро був причетний до відставки Юлі? Тепер зовсім інша історія. І йдеться про солідарність не лише з Порошенком: врешті-решт він не залишиться без даху над головою та без шматка хліба. За ним ще тисячі й тисячі простих українців, які працюють на його фабриках і стають жертвами російської агресії. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.