Хтось когось сприймає за ідіотів. Або Путін Януковича. Або Янукович нас

30 серпня 2013, 09:47
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2623

Навіть якщо Путін бомбардуватиме Межигір'я, Віктор Федорович повторюватиме мантру про велику дружбу та братерство з Росією.

Хтось когось сприймає за ідіотів. Або Путін Януковича. Або Янукович Путіна? Або Янукович нас...Путін не знав, що митниця зупинила українські товари. Більшої нісенітниці не зморозиш. Це із розмови гаранта з тележурналістами.
Ги-ги.
Втім, Янукович не може собі дозволити назвати речі своїми іменами. Стосунки з Росією у нього гірші, ніж у Ющенка, але він приречений пудрити мозги своїм виборцям, щоб у них залишалася ілюзія, ніби у нього з Москвою все у шоколаді. (Це не про "Рошен"). Навіть якщо Путін бомбардуватиме Межигір'я, Віктор Федорович повторюватиме мантру про велику дружбу та братерство з Росією. Це останнє, що у нього залишилося для виборців. А Путін побіцяє йому викликати на килим міністра оборони, щоб "дізнатися", що то за бомби падають на Україну.
Втім, справедливості ради маю сказати, що жорсткість, яку Янукович несподівано продемонстрував щодо своїх московських, здавалося б, друзів, це єдина для мене приємна несподіванка в його вже більше ніж трирічному президентстві.   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.