З новим навчальним роком !

01 вересня 2013, 08:30
Власник сторінки
соціальний експерт
0
381

Починається новий навчальний рік, проблеми залишаються

Вітаю колег освітян з початком нового навчального року !

Сучасну важливість знань та освіти важко перебільшити! І мені, в минулому викладачу КПІ, відомо наскільки нелегкі умови сьогодні – мізерна заробітна платня, збільшення навантаження, скорочення фахівців через обмеження бюджетних коштів та “оптимізацію” уряду Азарова , погіршення навчально-методичної бази, постійне напруження соціальних відносин у викладацьких колективах. 

Все це - наслідки політики “покращення” Януковича , яка проводиться проФФесіоналами, які не мають жодної уяви про навчальний процесс ( багато хто з них мають “липові” дипломи про освіту та кримінальні університети).

Та я переконанний, що кризові явища минуть і Освітяни як завжди, будуть сумлінно продовжувати нести світло знань, виховання, створення справжніх ідеалів у молодого покоління українців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Покращення,проблеми,кримінал,освіта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.