Спільна Справа розпочала реєстрацію спостерігачів за референдумом

08 вересня 2013, 14:07
Власник сторінки
громадянин
0
1125

...

Громадянський рух “Спільна Справа” розпочав процес мобілізації та реєстрації громадян з метою спостереження за референдумом щодо вступу України до Митного союзу з Росією, Білоруссю і Казахстаном .

Немає сумнівів, що ініціативна група, створена комуністами і Медведчуком всупереч рішенню суду, буде зареєстрована ЦВК. Як немає сумнівів, що все це відбувалося за прямим погодженням з Банковою. Тому “Спільна Справа” розпочинає реєстрацію активістів, які готові стати спостерігачами у випадку, якщо цей антиукраїнський план спробують довести до кінця.

Він зазначив, що громадяни, які усвідомлюють небезпеку проведення маніпулятивного референдуму щодо МС і готові як спостерігачі перешкодити втіленню цій технології по відторгненню України від Європейського Союзу, – можуть вже почати реєструватися на сайті ГР “Спільна Справа” за адресою:http://spilnasprava.org.ua

Як раніше повідомлялося, 6 вересня 2013 р. Окружний адміністративний суд м.Києва заборонив ЦВК надсилати свого представника на збори зі створення ініціативної групи щодо проведення референдуму по МС.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.