Від Захарченка вимагають припинити кидати строковиків проти мітингувальників

04 жовтня 2013, 10:45
Власник сторінки
громадянин
0
1089

Ситуація, коли на мітингу під Київрадою перед загонами “Беркуту” були виставлені 18-20 річні солдати нагадує найкращі традиції “заградзагонів” НКВС

Громадянський рух “Спільна Справа” звернувся до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з вимогою припинити незаконне використання на мітингах солдат, що проходять строкову службу у внутрішніх військах МВС України.

Ситуація, коли на мітингу під Київрадою перед загонами “Беркуту” були виставлені 18-20 річні солдати нагадує найкращі традиції “заградзагонів” НКВС. Батьки відправляють своїх дітей до армії для того, щоб вони захищали Україну, а не брали участь у бійках з протестувальниками. Якщо наша вимога не буде негайно виконана, ми ініціюємо в Києві загальноукраїнський збір комітетів солдатських матерів.

Хочу наголосити на неприпустимості використання військовослужбовців для виконання поліцейських функцій в умовах мирного часу. В Україні понад 15 тисяч юнаків проходять військову службу саме у внутрішніх військах МВС.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.